Engelse versie Deense versie
Header afdeksysteem

Afdekken ruwvoer met het sleufsilo afdeksysteem

Het afdekken van uw ruwvoer gaat gemakkelijk en snel! Nadat u gekuild heeft en de kuil is vastgereden in de silo, neemt het niet meer veel tijd in beslag om de kuil toe te dekken. Voor het toedekken heeft u geen hulp nodig van anderen, alleen een tractor met frontlader, shovel of verreiker is een vereiste. Hierop sluit u de afdekmachine aan en bediend de machine via de hydrauliek. Vanaf de achterzijde rolt u het kleed af over de bult.

Zodra het kleed afgerold is, koppelt u de slurven aan het KCS vulsysteem en het overstortsysteem. En vult u de slurven van het afdekkleed. Het vullen van de slurven is eenvoudig met behulp van het bijgeleverde Kornet Cover Solutions vulsysteem. Bij een silo van 40 lang bij 10 breed zijn de slurven in ongeveer 40 minuten gevuld. U hoeft hier niet constant bij te blijven, alleen regelmatig checken of alles goed gaat. Als ze gevuld zijn koppelt u het systeem af.


 

 

Door onze uitgebreide ervaring en kennis kunnen wij het portaal systeem voor u optimaliseren zodat het leidt tot een hoger rendement.