Engelse versie Deense versie
header mais-combiner

Over Kornet Beton Balk BV

Wij geloven dat door onze innovatieve ruwvoer opslagsystemen uw ruwvoer een betere opslag krijgt dan bij de traditionele opslagmethoden van ruwvoer. Daarbij zijn al onze oplossingen gericht op een efficiënte manier van werken!

Kornet Beton Balk BV is de specialist in het opslaan en afdekken van ruwvoer bij veehouders. Wij produceren zelf de speciale sleufsilo elementen voor onze eigen sleufsilo systemen. Daarnaast leveren wij een automatisch afdeksysteem voor uw bestaande of nieuwe sleufsilo’s.

Kornet Beton Balk BV bestaat bijna vijftien jaar. In deze periode zijn wij uitgegroeid tot de specialist in innovatieve inkuilsystemen voor gras en maïs. Kornet Beton Balk BV is actief op de binnen- en buitenlandse agrarische markten. Ons kantoor en betonfabriek zijn gevestigd in Balk (Friesland). Bekijk onze bedrijfspresentatie over ons bedrijf en onze innovatieve ruwvoer opslagsystemen.

Missie en visie
Onze expertise ligt in het opslaan en afdekken van ruwvoer voor de veehouderij. Dit is gras en/of maïs. De behoefte van een veehouder op dit gebied zijn overduidelijk. De kwaliteit van het ruwvoer moet stabiel en optimaal zijn in voedingswaarde, met zo weinig mogelijk verliezen.

Daarnaast wil de veehouder weinig werk hebben van het inkuilen, het afdekken en voeren.

Onze uitdaging ligt in het steeds verder verbeteren van de ruwvoeropslag en het werk met betrekking tot het inkuilen en voeren te vergemakkelijken.

De sleufsilo’s en afdeksystemen van Kornet Beton Balk BV zijn ontwikkeld voor een optimale conservering van het ruwvoer en zeer gebruiksvriendelijk voor de boer.

Ons uitgangspunt is altijd de veehouder zelf. Wat wil een veehouder? Waar heeft hij/zij behoefte aan? Wat werkt het makkelijkst voor een veehouder?

Vanuit dat oogpunt ontwikkelen wij onze producten weer steeds verder door. Nog beter afgestemd op het gebruik, efficiëntie en de wensen van de klant.