Engelse versie Deense versie
Header sleufsilos

Sleufsilo maatwerk & specials

Kornet Beton Balk maakt sleufsilos op maat, dit biedt u vele mogelijkheden. De afmetingen qua breedte en lengte zijn flexibel, maar ook een eventuele achterwand, schuine punten aan de wanden en de breedte van een dubbele wand zijn naar uw wensen aan te passen. Een Kornet Beton Balk sleufsilo wordt altijd afgestemd op uw voersnelheid, hierdoor heeft u altijd een passende sleufsilo.

De sleufsilo-elementen worden uit voorraad geleverd. De standaard leverbare hoogtes zijn;

  • 2.00 meter
  • 2.44 meter
  • 3.00 meter

Waar andere systemen staan en niet verhoogd kunnen worden, biedt Kornet Beton Balk u deze mogelijkheid wel. Wanneer uw bedrijf in de toekomst gaat groeien kan Kornet Beton Balk uw silo gemakkelijk in de hoogte of lengte aanpassen.

Het verhogen is een relatief goedkope oplossing, doordat er geen nieuwe vloer gestort hoeft te worden. Een verhoging leidt dus tot goedkopere kubieke meters en u hoeft pas te investeren wanneer u er aan toe bent. Een silo groeit mee met uw bedrijf.     

Het voldoen aan speciale wensen en verzoeken van klanten is onze kracht! Heeft u een idee of een specifieke wens met betrekking tot uw sleufsilo? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen dat dit gerealiseerd kan worden.

 

 


Sleufsilo’s op heipalen

Sleufsilo   Sleufsilo
Sleufsilo   Sleufsilo
Sleufsilo  

 

 

Op de gronden in Nederland met een zwakkere structuur hebben de melkveehouders erg veel last van extreme verzakkingen van de sleufsilo’s.  Hiervoor heeft Kornet Beton Balk een ideale oplossing. De sleufsilo kan compleet of enkel de silowanden kunnen op heipalen worden gezet.
Tevens kunnen wij uw silo verlengen of verhogen met betonelementen of gestorte betonmuren.