Engelse versie Deense versie
Header afdeksysteem

Tussentijds inkuilen met het kcs oprolsysteem

Het KCS afdekkleed biedt u enorm veel voordeel bij het tussentijds inkuilen. Zowel het openen als het weer goed afdekken van de bult gaat vele malen sneller dan bij traditioneel inkuilen. U hoeft niet eerst meer de hele bult te ontbloten, om vervolgens na het inrijden weer op nieuw te bedekken met plastic, banden en zandslurven. Het gesleep hiermee is voorbij.

Met het KCS systeem heeft u ook bij tussentijds inkuilen de garantie dat de bult iedere keer optimaal afgedicht is. Zo komt er zo goed als geen water en lucht in uw ruwvoer. Waardoor een constante kwaliteit van het ruwvoer beter gewaarborgd is.

Het tijdrovende afdekken van uw ruwvoer hoeft niet langer een belemmering te zijn om te kiezen voor tussentijds inkuilen.

 
Tussentijds inkuilen   Tussentijds inkuilen
Het afdekkleed wordt d.m.v. de  trekker met haspel hydraulisch van uw gras lasagnekuil afgehaald. Dit gras heeft er 5 weken onder gelegen en had een perfecte zoete geur.
Tussentijds inkuilen   Tussentijds inkuilen
Ook het vooreind komt er onbeschadigd onder vandaan.   De hydraulische oprolhaspel kan tevens bediend worden door een shovel of verreiker.

 


« 1 van 2 »